Total- og hovedentreprenør

ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Hurtig forespørgsel

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Vælg ydelse

Konstruktionsprojekt

Konstruktionsrådgivning og -projekter hører til vores kernekompetencer. Vi kan også bidrage til bredere totalrådgivning med erfarne teams.

Arkitektprojekt

Det kræver erfaring og respekt for budget og proces at udvikle et attraktivt arkitektprojekt med bygbare tegninger og holdbare løsninger.

Totalrådgivning

I samråd med jer udarbejder vi handlingsplaner og strategier, der tilgodeser arkitektur, byggetakt, økonomisk afkast og bæredygtige tiltag.

Brandrådgivning

For de fleste giver det god mening at have en fast samarbejdspartner med specialviden inden for brandrådgivning. Læs her hvorfor.

Arbejdsmiljøkoordinering

Alle skal gå trygt på arbejde med sikkerhed for, at retningslinjerne bliver fulgt, og at der er gjort alt for at skabe et godt arbejdsmiljø.
.

Uafhængig kontrol

Ingeman Fischer kan træde til som partner inden for kontrol og dokumentation, så bygningsreglement og tidsfrister bliver overholdt.

Tilsyn

Få byggeprojektet sikkert i mål med uvildigt og fagligt kompetent tilsyn. Vi kan fungere som din uafhængige og resultatorienterede partner.

Byggeledelse

Overlad det til os at udarbejde udbudsmaterialer, eller lad os varetage byggetekniske fagtilsyn, der får projektet sikkert gennem alle faser.