Privat

ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Hurtig forespørgsel

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Vælg ydelse

Bygherrerådgivning

Fra de indledende tanker og skitser til aflevering af det nøglefærdige projekt kan Ingeman Fischer varetage hele eller dele af jeres projekt

Arkitektprojekt

Renovering, tilbygning, ombygning. Hvad I end drømmer om, kan Ingeman Fischer hjælpe jer gennem hele processen – fra idé til udførelse.

Byggetilladelse

Det kræver faglig viden og en tæt dialog med myndighederne at få en tilladelse. Hvordan bliver vejen til tilladelsen så kort som mulig?

Konstruktionsprojekt

Med fokus på bygbare, priseffektive løsninger kan Ingeman Fischer stå for beregninger og rådgivning til nybyggeri, ombygning og renovering.

Tilsyn

En uafhængig rådgiver kan holde jeres byggeproces på sporet, hvad enten det drejer sig om ombygning, renovering eller nybyggeri.

Energimærkning

Der skal energimærkes ved salg af private boliger, uanset typen af hus. Vi kan varetage opgaven med respekt for budget, kvalitet og tid.

Nybyg

For private er nybyggeri et stort projekt med udfordringer. Hvordan kan professionel rådgivning hjælpe med at virkeliggøre jeres drømme?

Lejlighedssammenlægning

Hvorfor flytte, hvis der er flere kvadratmeter lige på den anden side af væggen? Sådan bliver sammenlægningen bliver en god proces.

Tilbygning

En tilbygning forvandler boligen og tilbyder helt nye funktioner. Tal med os om, hvordan I undgår faldgruberne og kommer godt i mål.

Ny. 1 sal

Hvis I tænker i højden, kan vi hjælpe med at realisere planerne. Vi navigerer sikkert fra idé over ansøgning og lokalplan til realisering.

Inddragelse af uudnyttet loftrum

Tag en erfaren partner med på råd, hvis I overvejer at inddrage ledige kvadratmeter. Så står projektet på sikker grund fra starten.

Brandrådgivning

Som privat bygherre er det sin sag at stå for brandsikring og -dokumentation. Overlad det til specialisterne, og kom hurtigt og sikkert i mål.

Kældre, fugt og skimmel

Grib ind, før fugten udvikler sig. Lad os foretage en fugtteknisk gennemgang og styre en forebyggende renovering sikkert igennem.