ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Tilbygning

Tilbygninger kan løse pladsproblemer uden behov for flytning. Hos Ingeman Fischer afsøger vi muligheder fra drøm til realisering, med hensyn til dine behov og budget. Vores tværgående team af arkitekter, ingeniører og konstruktører sikrer faglig kvalitet, økonomisk ansvarlighed og smidig kommunikation med myndighederne.

  • Skitseprojekt
  • Budget for byggeriet
  • Byggeansøgning
  • Udbudsprojekt
  • Detaljetegning
  • 3D visualiseringer
  • Klimatilpassede, bæredygtige beslutninger

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Må vi også hjælpe dig?

Kontakt os

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Tilbygning – Privat

Det giver ofte god mening at udvide boligen i stedet for at flytte. Måske er nabolaget ideelt med indkøb og institutioner. Måske er det uoverskueligt med en dyr flytning. der kan involvere både salg og køb af ny bolig.

En tilbygning løser problemet ved at sikre mere plads og større funktionalitet, uden at I skal rykke teltpælene op. Ofte kan der etableres en langt bedre planløsning og måske et ekstra badeværelse?

Lad os hjælpe med at afsøge mulighederne – lige fra den første drøm om mere plads over projektering og myndighedsgodkendelse til en realisering, der opfylder jeres behov og budgetønsker.

Hos Ingeman Fischer arbejder vi i tværgående teams med arkitekter, ingeniører og konstruktører, og det betyder, at I undgår faldgruberne som bygherre og kan være trygge ved, at fagligheden er i orden.

Vi har naturligvis øje for jeres budgetter og økonomi hele vejen igennem, så de arkitektoniske løsninger og materialevalget er det optimale inden for rammerne. Og vi løfter kommunikationen med myndighederne fra jeres skuldre, så I oplever en smidig proces.