Udvikler

ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Hurtig forespørgsel

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Vælg ydelse

Strategisk rådgivning

Vi er med fra den indledende bygherrerådgivning med belysning af potentialet til udarbejdelse af arkitekt- eller konstruktionsprojekter.

Teknisk due Dilligence

Lever tilstanden af ejendommen op til det beskrevne? Hvor kan der gemme sig overraskelser i den videre proces? Vi kortlægger tilstanden minutiøst.

Totalrådgivning

Professionel rådgivning kan tilføre processen værdifuld knowhow og frigøre ressourcer i jeres egen organisation. Tal med os om mulighederne.

Arkitektprojekt

Udviklingsprojekter vækker vores nysgerrighed. Sådan træder vi til, når der er behov for en stærk partner til realisering af planerne.

Visualiseringer

Alle har de lettere ved at se et projekts potentiale, hvis det visualiseres professionelt på et tidligt stade med fx 3D og videoer.

Konstruktionsprojekt

Vi tilbyder projekter til alle typer ejendomme og rådgiver inden for alle materialer og typer med fokus på bl.a. bæredygtige konstruktioner.

Energirådgivning

Den grønne omstilling er i fuld gang, og det har betydning for udviklingsprojekter. Hvordan kan professionel energioptimering bidrage?

Brandrådgivning

Brandsikring er underlagt en langt række krav og restriktioner. Tag specialister med på råd, så det ikke forsinker udviklingsprocessen.

Lokalplaner

Et afgørende dokument for udviklingspotentialet i et område. Her tæller erfaring, faglighed og en tæt dialog med myndighederne.