ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Byggetilladelse

Ingeman Fischer hjælper private bygherrer med at navigere gennem myndighedsbehandling og byggetilladelser, minimere forsinkelser og frustrationer. Vi sikrer overholdelse af Bygningsreglementet, lokale planer og regler, og arbejder effektivt med kommunerne for at fremskynde sagsbehandlingstiden og realiseringen af dit byggeprojekt.

  • Kommuneplan
  • Lokalplan
  • Servitutter
  • Bygningsregulerende bestemmelser
  • Forhåndsdialog
  • Planmæssig forespørgsel

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Må vi også hjælpe dig?

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Få hjælp til Byggetilladelse

Byggetilladelse og myndighedsbehandlinger er ofte en udfordring for private bygherrer. Derfor giver det god mening at undgå frustrationer og forsinkelser ved at tage en professionel rådgiver som Ingeman Fischer med på råd fra starten.

Arbejdet med at ansøge om en byggetilladelse hos kommunen indebærer redegørelser for, at byggeriet overholder bestemmelserne i Bygningsreglementet, kommune- og lokalplaner samt tinglyste servitutter.

Der skal desuden redegøres for antal kvadratmeter, bebyggelsesprocent, og for at byggeriet overholder de bygningsregulerende bestemmelser, I er forpligtet til som bygherre.

Her kan vi træde til og tilbyde mange års erfaring med at skabe en dialog med kommunerne før, under og efter indsendelse af byggeansøgningen. Det bidrager til, at sagsbehandlingstiden bliver så kort som mulig, og at byggeriet kan realiseres hurtigere.