ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Drift- og vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesplanen er designet til at være let forståelig og fungerer som en køreplan for jeres vedligeholdelsesopgaver. Vores mål er at gøre det nemt for jer at bringe jeres ejendom op på et højt niveau med mindst mulig indsats og det bedst mulige økonomiske afkast.

 

Kontakt os

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Udvalgte forenings eksempler

Garvergarden.png
E/F Åboulevarden, Frederiksberg

E/F Åboulevarden på Frederiksberg gennemgik en fuldstændig bygningsundersøgelse fra kælder til kvist, inklusiv en plan for drift og vedligeholdelse.

Undersøgelsen og planen hjælper foreningen med at navigere i fremtidig vedligeholdelse, sikre bygningens tilstand og værdi

Frederik.png
A/B Garvergården, Adolp Steens Alle

A/B Garvergaarden på Frederiksberg oplevede gentagne problemer med tag og facade. Efter udarbejdelse af bygningsrapport og vedligeholdelsesplan, er foreningen klar til at prioritere renovering.

Projektet inkluderer tag- og facaderenovering, samt vinduesudskiftning. Med bevaringsværdi på 3, er fokus på at bevare bygningens oprindelige udtryk under renoveringen.

Åboule
Paludan Müllers Vej 10-12, Frederiksberg C

Andelsboligforeningen Bryggergården i Frederiksberg C søgte vores ekspertise i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. De gamle trævinduer fra 1987 viste tegn på råd og punkteringer.

Bryggergården, en fire-etagers bygning fra 1934 med 50 lejligheder, besluttede at erstatte disse med energieffektive, vedligeholdelsesfrie og vendbare vinduer. Vi assisterede med byggesagens håndtering, herunder udbudsmateriale, tilsyn, byggeledelse samt koordinering af tid, kvalitet og økonomi. Vi indhentede også de nødvendige godkendelser fra kommunen.