Statiske beregninger

Hos Ingeman Fischer leverer vi nødvendige statiske beregninger for dine byggeprojekter. Vi forstår dine visioner, leverer tekniske beregninger og kommunikerer med myndigheder for at sikre dit projekts bæreevne og lovmæssige overholdelse. Dette kan fremskynde sagsbehandlingen.

  • Nybyg, tilbygning og ombygning
  • Ændringer i lejlighed, såsom åbning i bærende væg
  • Start- og sluterklæring fra certificeret statiker
  • Udførelsestegninger
  • Myndighedsbehandling
  • Sparring med arkitekt

Har du spørgsmål eller ønsker en pris på statisk beregning, så kontakt os helt uforpligtende!

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Konstruktionsprojekt – Privat

Et veludført konstruktionsprojekt med statiske beregninger og udførelsestegninger til nybyggeri, ombygning og renovering giver tryghed for at komme i mål med et godt resultat. Samtidig er det et krav for at få byggetilladelse, at der er 100 procent styr på de bærende konstruktioner.

Hos Ingeman Fischer har vi dygtige fagfolk i huset, der har erfaring med konstruktionsprojekter for både professionelle og private bygherrer.

Vi holder fokus på bygbare og priseffektive løsninger og tager altid gerne en dialog med jeres arkitekt eller entreprenør for at finde de mest optimale løsninger, og for at holde rådgivningen inden for det, der praktisk og teknisk kan lade sig gøre.

Tal også med os om det optimale materialevalg i forhold til byggearbejderne og i forhold til faktorer som bæredygtighed, energioptimering og miljøvenlighed.

Reference historie

Før Efter

Udvalgte referencer

Skaermbillede-2023-06-05-kl.-12.41.29.png
Bakkevænget, Vordingborg

Vi stod for skitse-, myndigheds-, og hovedprojekt, inklusiv statiske beregninger og tegninger, mens bygherren selv byggede huset med vores input og sparring.

Bygherren, nu hjemvendt med familien og ønsket om et mere økonomisk og luftigt liv, købte en grund for at bygge et klassisk, men moderne hus.

Vi tilpassede huset til deres behov og optimerede det energimæssigt, herunder integrerede solceller i sydvendte tagsten.

Skaermbillede-2023-06-05-kl.-11.05.02.png
Grünersvej, Holte

Hos Ingeman Fischer har vi håndteret vores kunders fulde husprojekt: arkitektberegninger, udbudsmateriale, byggeansøgning og håndværkerstyring, hvilket har skabt stor tryghed.

Vores kunder, oprindeligt fra Frederiksberg og nu med behov for mere plads, fandt en bungalow med potentiale. Vi hjalp med at evaluere husets kapabiliteter, forberede udbud og styre håndværkere, hvilket har været afgørende for deres projekt.

Skaermbillede-2023-06-05-kl.-12.31.55.png
Ærtemarken, Søborg

Hos Ingeman Fischer har vi guidet Morten og Stine gennem en omfattende renovering, herunder fornyelse af førstesal, nyt tag og tilbygning.

Vi hjalp med at omsætte deres visioner til virkelighed, sikrede tryghed i processen og skabte tegninger og byggeansøgninger, som realiserede projektet.

De ønskede at modernisere og udvide deres halvanden-etagers hus til at imødekomme en voksende families behov. Vi støttede dem i denne udfordring, og bistod med at omsætte ideer til bygbare løsninger.