Andels- og ejerforeninger

ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Hurtig forespørgsel

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Vælg ydelse

Altaner

Altaner tilfører boligerne stor værdi og livskvalitet, men er også et tungt projekt. Tal med os om et trygt forløb i alle faser af projektet.

1

Brandrådgivning

Skal foreningens dokumentation for brandsikring opdateres? Skal I renovere eller bygge om, så der kræves ny rådgivning og nye erklæringer?

Bygherrerådgivning

For andels- og ejerforeninger er det en fordel med en bredt funderet totalrådgiver, der kan aflaste en bestyrelsen. Læs her, hvad vi tilbyder.

Bygningsrapport og tilstandsvurdering

Bevar overblikket over hele ejendomsporteføljen med minutiøse bygningsrapporter og fremadrettede drift- og vedligeholdelsesplaner.

Almennyttight-1-1.jpg

Drift- og vedligeholdelsesplan

Med en grundig plan og et godt beslutningsgrundlag står bestyrelsen godt rustet til at skaffe enighed om mål og midler i foreningen.

lightbulb with small plant on soil and sunshine. concept saving energy in nature

Energimærkning

I forbindelse med køb, salg og udlejning skal der foreligge et energimærke på jeres ejendom. Vi har specialisterne og sikrer en smidig proces.

3

Facader, vinduer og døre

Er klimaskærmen tidssvarende i forhold til energi og vedligehold? Sådan prioriteres arbejderne optimalt i forhold til proces og budget.

Tilsyn

Faldstammer, brugsvand- og varmeinstallationer

Problemfri drift af en ejendom kræver velfungerende installationer. Hvordan prioriteres tiltagene bedst og i den rigtige rækkefølge?

Almennyttight.jpg

Gårdrenovering & LAR

Gårdrummet er et omdrejningspunkt for foreningens sociale liv. Hvordan tænkes det bedst sammen med andre projekter som fx LAR?

empty-basement-room-with-minimal-preparatory-repairs-interior-with-white-brick-walls (1)

Kældre, fugt og skimmel

I mange ældre ejendomme kan grundfugt stige op og give problemer med bl.a. skimmelsvamp. Hvilken forskel gør en byggeteknisk rådgiver?

32

Skybrudssikring

Med en proaktiv og fremadrettet skybrudssikring er foreningen og beboerne klar til at håndtere de ekstra vandmængder, vi kan forvente.

solar-panel-blue-sky-background-alternative-energy-concept (2)

Solceller

Er vedvarende energi et emne i foreningen? Overvejer I målrettet at reducere foreningens CO2-aftryk? Første skridt er at kontakte os.

Tagboliger og tagterrasser

Omsæt foreningens kvadratmeter til værdiskabelse og bokvalitet med kompetent rådgivning gennem hele forløbet inkl. tilsyn og byggeledelse.

Tagudskiftning

En udskiftning af taget har ikke kun æstetisk dimension, men er også en del af den grønne omstilling og er ofte en meget stor investering.