ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Arkitektprojekt

Hos Ingeman Fischer hjælper vi med at realisere jeres boligdrømme, uanset om det er renovering, tilbygning eller ombygning. Vi sikrer kvalitetsløsninger tilpasset jeres behov og budget. Vi visualiserer projektet for jeres tryghed, håndterer nødvendige byggetilladelser, og hjælper med at finde kompetente entreprenører. Vi sikrer en problemfri proces og et højkvalitets slutresultat.

  • Skitseprojekt
  • Budget for byggeriet
  • Byggeansøgning
  • Udbudsprojekt
  • Detaljetegning
  • 3D visualiseringer
  • Klimatilpassede, bæredygtige beslutninger

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Må vi også hjælpe dig?

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Arkitektprojekt – Privat

Gennemgribende renovering, tilbygning eller ombygning: Hvad I end drømmer om for jeres hjem, kan vi hos Ingeman Fischer hjælpe med at realisere planerne. Navnlig, hvis I tager os med på råd tidligt i processen.

Så kan vores arkitekter lægge sporene til en vellykket proces, hvor jeres planer bliver gennemført med øje for løsninger af højst mulig arkitektonisk kvalitet, der passer til netop jeres behov. 

Desuden holder vi øje på jeres økonomi fra starten, så de rigtige valg bliver truffet og prioriteret gennem hele projektet. Vi afstemmer løbende forventninger og ser muligheder.

Tryghed er afgørende, og derfor visualiserer vi gerne projektet, så følelsen er helt rigtig, når skitseprojektet er klar til de næste faser.

Kræver byggeriet byggetilladelse, står vi selvfølgelig også for den. Vi har erfaringen med at sikre en smidig myndighedsbehandling.

Endelig kan vi finde kompetente entreprenører til den rigtige pris til opgaven og sørge for et gennemarbejdet udbudsmateriale. Det bidrager til, at byggeriet står færdigt i den kvalitet, det fortjener.

Reference historie

Før Efter

Udvalgte referencer

Skærmbillede 2023-06-05 kl. 12.41.29
Bakkevænget, Vordingborg

Vi stod for skitse-, myndigheds-, og hovedprojekt, inklusiv statiske beregninger og tegninger, mens bygherren selv byggede huset med vores input og sparring.

Bygherren, nu hjemvendt med familien og ønsket om et mere økonomisk og luftigt liv, købte en grund for at bygge et klassisk, men moderne hus.

Vi tilpassede huset til deres behov og optimerede det energimæssigt, herunder integrerede solceller i sydvendte tagsten.

Skærmbillede 2023-06-05 kl. 11.05.02
Grünersvej, Holte

Hos Ingeman Fischer har vi håndteret vores kunders fulde husprojekt: arkitektberegninger, udbudsmateriale, byggeansøgning og håndværkerstyring, hvilket har skabt stor tryghed.

Vores kunder, oprindeligt fra Frederiksberg og nu med behov for mere plads, fandt en bungalow med potentiale. Vi hjalp med at evaluere husets kapabiliteter, forberede udbud og styre håndværkere, hvilket har været afgørende for deres projekt.

Skærmbillede 2023-06-05 kl. 12.31.55
Ærtemarken, Søborg

Hos Ingeman Fischer har vi guidet Morten og Stine gennem en omfattende renovering, herunder fornyelse af førstesal, nyt tag og tilbygning.

Vi hjalp med at omsætte deres visioner til virkelighed, sikrede tryghed i processen og skabte tegninger og byggeansøgninger, som realiserede projektet.

De ønskede at modernisere og udvide deres halvanden-etagers hus til at imødekomme en voksende families behov. Vi støttede dem i denne udfordring, og bistod med at omsætte ideer til bygbare løsninger.