ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Brandrådgivning

Lad Ingeman Fischer tage sig af brandrådgivning i dit byggeprojekt. Med eksperter i økonomi, tekniske installationer og materialevalg, og mange års erfaring i rådgivning, sikrer vi overholdelse af det nyeste bygningsreglement og kommunikation med relevante myndigheder. Vores interne team af ingeniører, arkitekter og konstruktører sikrer, at jeres projekt er både sikkert og bygbart.

  • Brandklasse 1, 2, 3 og 4
  • Brandteknisk gennemgang
  • Brandstrategi
  • Brandrådgivning

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Må vi også hjælpe dig?

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Brandrådgivning privat

Som privatperson og bygherre er der mange ting at bekymre sig, hvad enten der er tale om renovering af boligen, ombygning eller måske opførelse af en helt ny bolig. Økonomi, tekniske installationer, materialevalg … og hvad med brandsikkerhed og -dokumentation?

Overlad brandrådgivningen til Ingeman Fischer, hvor vi har eksperterne til opgaven og har mange års erfaring med rådgivning af offentlige og private bygherrer, boligforeninger og ejendomsudviklere. 

Vi har fingeren på pulsen og kan rådgive ud fra kravene i det nyeste bygningsreglement. Vi tager os af kommunikationen med de relevante myndigheder og tilvejebringer de nødvendige erklæringer.

Endelig har vi både ingeniører, arkitekter og konstruktører i huset, så vores brandrådgivere løbende kan stemme af med dem og sikre bygbarheden i jeres projekt.