Erfaren konstruktionsingeniør med +5 års erfaring

Der er altid plads til den rigtige medarbejder. 

Vil du arbejde tværfagligt med alle de typer renoverings- og konstruktionsprojekter, vi får ind?

Og vil du have en hverdag, der udover beregninger også byder på tilsyn, tidsplaner, og telefonopkald til kunder? Hos os kommer du med garanti til at udvikle dig

 

 

Vi forskønner byens boliger og åbner de uudnyttede kvadratmeter. 

Udover renoveringsprojekterne arbejder vi med konstruktioner for private og boligforeninger, som fx facaderenoveringer, vinduesudskiftninger, tilbygninger, tagterrasser og udnyttelse af loftrum. Vi arbejder også med nybyggeri af alt fra hoteller til fabriksbyggerier.

Stort udviklingspotentiale

Vil du arbejde tværfagligt med alle de typer renoverings- og konstruktionsprojekter, vi får ind? Og vil du have en hverdag, der udover beregninger også byder på tilsyn, tidsplaner, og telefonopkald til kunder? Hos os kommer du med garanti til at udvikle dig.

Du vil få tilknyttet vores faste Huscoach som vil sikre, at alle i teamet ikke bare har det godt, men også at vi sammen optimerer vores arbejdsprocesser på den mest menneskelige måde. Derfor lægger vi vægt på ikke kun at udvikle vores forretningsmål, men også på at sikre, at hver enkelt medarbejder føler sig hørt, værdsat og støttet.

 

 Vi har plads til alle typer ingeniører

I udgangspunktet leder vi efter dig, der kan lide kundekommunikation, også når der opstår noget uforudset. Har du har mange års erfaring og foretrækker at være den faglige sparringspartner med hovedet i beregningerne, er det også muligt.

 

Ansøg allerede i dag

Send en ansøgning herunder:

Er du interesseret i at blive en del af vores team?  Send dit CV og en kort ansøgning.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
 
Forventet opstart: Hurtigst muligt.

Samarbejdet gør os stærkere

Vi stræber efter at skabe noget mere, så vi får en arbejdsplads, der bliver ved med at vokse og have de stærkeste kompetencer inden for branchen. Vores team er sammensat af erfarne og yngre kræfter, som skaber en dynamisk hverdag med en masse hands on-erfaring fra at besøger kunder samt ny viden og et drive. Det skaber et spændende arbejdsmiljø, hvor vi sammen er med til at løfte opgaverne og samtidigt giver mulighed for at lærer af hinanden.

Kulturen

Hos os er der altid noget at tage fat i, men det er vigtigt for os, at privatliv og arbejdsliv passer sammen. Vi stræber efter, at vores kollegers arbejdsliv og privatliv er i en sund balance, og derfor går fleksibilitet begge veje i Ingeman Fischer.

Vi tror på, at frihed under ansvar giver de bedste resultater, hvorfor vi har meget alsidige arbejdsdage og arbejder meget selvstændigt. Vi sørger til gengæld altid for at skabe strukturerede rammer for hvert team, ligesom det altid er muligt at få sparring på projekter og andre opgaver.

Det sociale

Som en del af Ingeman Fischer bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor dine kolleger gerne bruger tid sammen i og uden for arbejdsdagen. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, og vi understøtter det sociale sammenhold med diverse events. Vi har selvfølgelig en årlig sommerfest og julefrokost, men der arrangeres løbende andre sociale arrangementer for virksomheden, ligesom vi plejer at tage på en studietur hvert år.