fbpx

Ledige stillinger

Her finder du alle ledige stillinger hos Ingeman Fischer. Vi er altid interesseret i uopfordrede ansøgninger. Du er derfor meget velkommen til at sende os din ansøgning og CV ved hjælp af boksen nedenfor.

 

Teamleder / Konstruktionsingeniør til alverdens konstruktioner i Storkøbenhavn

 

Har du lyst til at:

Lede og udvikle et team af konstruktionsingeniører på både simple og komplicerede sager i tæt samspil med et stærkt teknisk team, der er alt andet end firkantede, når det gælder byggeri?

 

Gøre succes i et firma med 15 kolleger og få stor indflydelse på morgendagens byggeprojekter?

Bruge dit fag både ude på byggepladsen og bag skærmen på kontoret?

 

”Vi får tingene til at gå op i en højere enhed hér hos os. Og vores succes skyldes professionalismen og dynamikken på kontoret. Det vil du helt sikkert opleve. Og så får du et stort ansvar, og et job du i høj grad selv kan forme,” fortæller direktør og ingeniør Lasse Ingeman.

 

Velkommen

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Vi er vant til at hjælpe i alle aspekter af byggeriet, lige fra tilstandsvurderinger, bygningsrapporter til totalrådgivning indenfor byggeprojekter. Vi er et team af arkitekter, konstruktører og ingeniører, som håndterer alle byggeriets faser – fra første skitse til færdigt produkt.

 

Vores opgaver løses i tæt samarbejde med vores entrepriseselskab, IF Entreprise ApS, hvor det er muligt. Vi kan dermed rådgive kunden fra idé til udførsel og afslutning af projektet.

En alsidig hverdag som du også selv former

Du bliver teamleder og konstruktionsingeniør i et 4-mandsteam, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet.

 

Du skal sikre at vores ambitioner og vision for fremtiden bliver indfriet. Dertil kommer de selvstændige opgaver, hvor du beskæftiger dig med en lang række opgaver inden for dit fag – lige fra simple statiske beregninger til større og komplekse konstruktioner. Din hverdag kommer til at bestå af at udføre tekniske konstruktioner samt besøge kunder og byggepladser med henblik på forventningsafstemning, byggetilsyn m.m.

 

”Vi er i rigtig god vækst, og det er derfor naturligt, at vi har planer om, at der skal være dobbelt så mange i dit team på den lange bane.” – Lasse

 

Udvalgte projekter og arbejdsopgaver

 

- Nybyg af 1.600 m2 hotel i CLT

- 50 ungdomsboliger i CLT

- Større og mindre KK2 projekter

- CLT sommerhus

- Konstruktionsprojekter og boligforeninger

- Hovedprojektering som totalrådgiver

 

 Mød teamet bag

”Vi passer bestemt ikke i nogen kasse, og du får en hverdag i et professionelt men ungdommeligt team med en humoristisk jargon.” – Lasse.

 

Skarp kollega med pragmatisk tilgang

 

- Der er flere indgange til rollen, og du har gerne 5-10 års praktisk erfaring

 

- Vi forestiller os, at du er uddannet bygningsingeniør, speciale i konstruktioner, men det vigtigste er, at du har erfaring fra en lignende stilling, gerne inden for nybyg og renovering

- Vi ser gerne at du har ledelseserfaring fra et lignende team, men det er ikke et krav

- Din erfaring gør dig i stand til at have selvstændig kundekontakt

- Du er allerede certificeret KK2 eller KK3. Er det ikke tilfældet, men kompetencerne er til stede, så investerer vi gerne i din certificering

- Du behersker programmer som eksempelvis Revit og StruSoft

- Som person tager du ansvar, er løsningsorienteret og pragmatisk og har en forståelse for at samspillet skaber succesen

 

Ingeman Fischer vil være Boligforeningernes fortrukne totalrådgiver

Vores strategi om vækst, retning, handlinger og holdninger, hvor alle kan udvikle sig fagligt og hvor kunden er vores første prioritet, er afgørende for vores succes. Vi lægger derfor vægt på tværfaglige samarbejder og dermed sikre at vi fortsætter vores gode kurs.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til lm@ingemanfischer.dk

Vi afholder løbende samtaler og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Gazelle i 3 år

Vi har fået Gazelle-prisen i 3. år. Og en af årsagerne til vores succes er, at vi er meget agile og meget ærekære med det vi laver. Vi er gode til at inddrage kunderne og forstå deres specifikke behov. Vi har derfor også travlt, men pauserne bliver brugt på at lade op ved at gå en tur på Sønder Boulevard, spille et slag skak i kælderen eller nyde en god kop kaffe.