Paludan Müllers Vej

Lokalitet: Frederiksberg C
Periode: 2019-2020
Bygherre: Andelsboligforeningen, Bryggergården
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Om projektet

Andelsboligforeningen Bryggergården på Frederiksberg C henvendte sig til os med behov for rådgivning om udskiftning af vinduer og døre på deres ejendom fra 1934, bestående af 50 lejligheder. De ønskede energieffektive, vendbare vinduer for at minimere vedligeholdelse og forbedre indeklimaet, efter de gamle vinduer fra 1987 begyndte at rådne.

Vores professionelle hjælp blev valgt for at sikre en gnidningsfri proces, hvor vi udarbejdede udbudsmateriale, håndterede tilsyn, byggeledelse og økonomistyring, og indhentede nødvendige godkendelser. Særlig opmærksomhed blev rettet mod kommunikation med bestyrelse, administratorer og beboere for at eliminere risiko for misforståelser og fejl.

Vi tilpassede udbudsmaterialet til projektets udvikling og sikrede at vi forblev indenfor budget. Som en del af vores rådgivning, mindede vi bestyrelsen om muligheden for at søge tilskud fra kommunen eller varmeforsyningen for de energiforbedringer, de foretog på ejendommen.

Samlet set skulle 310 vinduer og 60 døre udskiftes. Projektet blev påbegyndt i august og forventes færdigt ved udgangen af 2020.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig.

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.