Gyldenholms Alle, Gentofte

Lokalitet: Gentofte
Periode: 2016-2017
Bygherre: Privat
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Før

Efter

Udvidelse af eksisterende bungalow med etablering af ny 1. sal på 80 m2. Eksisterende tagkonstruktion er blevet demonteret, hvorefter ydervægge blev forhøjet og ny tagkonstruktion med sorte vingeteglssten blev etableret. Fra stueetage og op til 1. salen blev der etableret hall med tilhørende adgangstrappe. 1. salen fik lagt gulve i massiv egetræsplanker. Indvendige vægge og lofter blev udført i gips.

 

Opvarmning af 1. salen sker via gulvvarme og der fremføres vand- og afløbsinstallationer til
badeværelset på 1. sal. Envidere blev ny standard el etableret på 1. salen samt LED spots i
walk-in closet og badeværelse. Alle vinduer i eksisterende bygning blev udskiftet og blev afsluttet med malerarbejder af lofter, vægge og træ.