Nørre Søgade

Lokalitet: København N
Periode: 2016-2017
Bygherre: Konig Invest ApS
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Om projektet

Dennis König, ejer af König Invest ApS, ønskede at omdanne 350 kvadratmeter erhvervslokaler til tre New Yorker-lejligheder. Ingeman Fischer blev valgt som totalrådgivere, ansvarlige for skitseoplæg, kommuneansøgninger og byggeledelse.

De forladte erhvervslokaler havde store panoramavinduer ud mod Nørre Søgade, som vi så stort potentiale i. I samarbejde med vores arkitekter valgte kunden de rette materialer, der både opfyldte ønsker og passede inden for det økonomiske budget.

Som både konstruktører og ingeniører har vi en unik indsigt i hele byggeprojektet og kan håndtere udfordringer fra de første skitser, gennem myndighedsbehandlingen, til det færdige projekt.

Kunden ønskede et råt udtryk, hvilket blev opnået gennem støbejernsvinduer til indvendig opdeling, rå vægoverflader, betongulve med gulvvarme, italiensk marmor på badeværelser og designkøkkener.

Under et større renoveringsprojekt som dette kræves der samarbejde på tværs af mange delelementer. Overholdelse af tidsplaner og minimere gener for bygningens øvrige beboere kræver både fleksibilitet og planlægning.

Efter 9 måneder stod de tidligere erhvervslokaler skarpt og klar til indflytning som luksuriøse New Yorker-lejligheder. Projektet blev gennemført tilfredsstillende og til tiden, takket være Ingeman Fischers professionalisme og håndtering af udfordringer.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig.

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.