Grafisk Maskinfabrik, Klintehøj Vænge

Lokalitet: Birkerød
Periode: 2019
Bygherre: Grafisk Maskinfabrik A/S
Rådgivingsform: Energirenovering

Om projektet

Grafisk Maskinfabrik A/S ønskede en vurdering af varmeøkonomi i bygningen og anslåede omkostninger ved drift af produktion med strøm, el og varme. Ingeman Fischer bistod med energiteknisk ekspertise, udarbejdede en detaljeret energirapport og besvarede spørgsmål.

Virksomheden overvejede at flytte produktion til nye lokaler, men var usikre på investeringen og omkostningerne ved omlægningen. Ingeman Fischer leverede et økonomisk overblik over bygningens energitilstand, energioptimerende renoveringsforslag og forslag til omlægning af lagerbygninger til en funktionel arbejdsplads for 100 ansatte.

Energirapporten har givet virksomheden et klart overblik og tryghed i beslutningen om at flytte produktionen til den ældre lagerbygning. Ingeman Fischer’s deltagelse som energirådgiver har været uvurderlig. Fremhævede kvaliteter inkluderer ekspertise, formidling af fagteknisk viden, grundighed, løsningsorientering og højt kvalitetsniveau.

Resultatet var en klar 10-årig plan, der giver ejerforeningen en detaljeret vejledning for ejendommens fremtidige vedligeholdelse og forbedring.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig.

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.