Ingeman Fischer

ARKITEKTER - KONSTRUKTØRER - INGENIØRER

Hos Ingeman Fischer er vi et dynamisk team af arkitekter, konstruktører og ingeniører, som håndterer alle byggeriets faser – fra første skitse til færdigt produkt.

Har du brug for professionel rådgivning?

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Ingeman Fischer.

Se videoen og hør mere om hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe med.

Vores kunder

Vi hjælper organisationer, offentlige institutioner, virksomheder og private med langtidsholdbare løsninger.

Vælg ydelse

Se hvad vi kan tilbyde

Andels- Og Ejerforeninger

Tal med os om holdbare tiltag til optimering, byggeri og renovering. Vi tænker langsigtet på et bæredygtigt grundlag og i tæt dialog med alle beboerne.

Almennyttigt

Helhedsorienterede løsninger til foreningen med afsæt i en grundig analyse og hensyntagen til velfungerende og omkostningseffektiv drift på lang sigt.

Offentligt

​​Vælg en erfaren samarbejdspartner til hele ejendomsporteføljen. Rapportering, tilsyn, drifts- og vedligeholdelsesplaner er blot nogle af vore specialer.

Udvikler

I udviklingsprojekter handler det om at se potentialet og have fagligheden til at realisere ideerne. Lad os bidrage til at sikre fremdrift i processen..

Erhverv

Fra brandsikring til bygherrerådgivning – og alt indimellem. Vi har alle specialerne i huset og kan bidrage til konvertering, nybyggeri og renovering.

Total- og Hovedentreprenør

Oplev en fleksibel og fagligt kompetent partner, der kan bidrage til processen lige fra rådgivning og dokumentation til byggeledelse og arkitektprojekter.

Privat

Det kan være en udfordring at stå for renovering og ombygning som privat bygherre. Tal med os, før I går i gang, og oplev en anderledes tryg proces.

Kontakt os

Det er vores erklærede mål at være branchens foretrukne rådgiver for foreninger, private og erhverv. Kontakt os, og lad os bevise det i praksis.

Visualiseringer

Hos Ingeman Fischer fremmer og styrker vi processen gennem flotte 3D-visualiseringer som for eksempel volumenstudier, bebyggelsesplaner eller andre typer gennemarbejdet 3D-materiale til det kommende projekt.

Udvalgte cases

__MicrosoftTeams-image (3) (1)
Hørsholmsgade

Tagboligprojekt – 2500 m²

Ingeman Fischer har stået for Arkitektprojekt, myndigheds- og udbudsprojekt samt byggeledelse på etablering af 17 nye tagboliger i uudnyttet loftrum samt facaderenovering, vinduesudskiftning og etablering af elevatorer som erstatning af bagtrapper.

Derudover blev hele kælderen renoveret med nye forbedrede pulterrum til alle ejendommens beboere.

Screenshot 2023-03-18 183631
Hotelbyggeri i CLT-konstruktioner 1650 m²

Hotelbyggeri i CLT-konstruktioner – 1650 m²

Ingeman Fischer har stået Arkitektprojekt, myndigheds- og udbudsprojektet af ny hotelbygning på amager i CLT-konstruktioner med tegl-formur. Det første af sin slags i fire etager

Hotellet er Projekteret til at opnå DGNB Sølv.

image008
DEAS Group

Gennem mange års tæt samarbejde har IngemanFischer og DEAS Group arbejdet sammen om at skabe sikre og bæredygtige bygninger for DEAS Group’s kunder.

IngemanFischer har ydet ekspertise inden for konstruktionsrådgivning og brandrådgivning, hvilket har været afgørende for at sikre høj kvalitet og overholdelse af gældende lovgivning og standarder.

Hos Ingeman Fischer er vi et hus af ingeniører, arkitekter, brandrådgivere, konstruktører og energirådgivere med mange års erfaring på bygge- og boligområdet samt stor ekspertise på vores felt.

Med alle kompetencer under samme tag er vi et dynamisk og fleksibelt team, der drives af en fælles begejstring for vores fag og af det fælles fokus: Vi vil jer det bedste og har som mål af være branchens foretrukne rådgiver

Skriv dine kontakt oplysninger herunder og vi vender straks tilbage.

OBS: Du kan evt. vedhæfte filer i næste step.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du en pris på en opgave?

Skriv til os, og lad mig hjælpe dig med at forme din drøm, så du kommer helt i mål med dine visioner for dit byggeri.

Lasse Ingeman / Direktør, Byggesagkyndig. 


 

Kundeudtalelser

Kamilla Just-Due
EK Entreprise

Rådgivningens omfang: Opgaven har været at udføre 3. parts kontrol fra start til slut.

Samarbejdet: Yaqeen har altid været god til at komme på pladsen løbende og har haft fingeren på pulsen. Yaqeen har været super god til at have overblikket og ikke mindst til at følge op på de ting både vi selv (EK Entreprise) samt vores underentreprenører har manglet. Det er en hård opgave og det er gjort på den fineste vis.

Vil du anbefale Ingeman Fischer til andre?

  • Ja

Vil du sætte ord på hvorfor:

  • Fordi det er meget professionelt arbejde og man føler sig tryg ved at opgaven udføres som den skal. Vi har ikke været i tvivl på noget tidspunkt om omfanget eller andet var ok.

Evt. øvrige oplysinger: Vi ser frem til at bruge jer en anden gang og vi håber at vi på andre sager kan have et samarbejde.

Privat hus - Michelle Skovgaard
Totalrenovering af bungalow, 1 sal og nyt tag.

Vi følte os hurtigt trygge
I forbindelse med et boligsalg fik vi både lavet en tilstandsrapport af den gamle bolig og en byggeteknisk vurdering af det nye hus. Det gav en stor tryghed. Nu hjælper Ingeman Fischer os med byggestyring af førstesalen, der skal renoveres.

Hos Ingeman Fischer er de dejligt ærlige og yder en super service. De rykker hurtigt ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide.

 

 

 

 

Martin Elbke
Ejer af Loftrum.dk

Loftrum.dk og IngemanFischer har et tæt samarbejde, hvor IngemanFischer hjælper med at indhente myndighedsgodkendelse for omdannelse af tørreloft til nye lejligheder for at sikre, at Loftrum.dk kan tilbyde boligforeninger den bedst mulige pris for deres gamle tørreloft.

IngemanFischers ekspertise og professionalisme sikrer, at projekterne udføres på en effektiv og pålidelig måde, hvilket giver Loftrum.dk og boligforeningerne de bedste forudsætninger for at opnå succes i deres salgsprojekter.

Vi hos Loftrum.dk er taknemmelige for samarbejdet med IngemanFischer og giver dem vores varmeste anbefalinger som en værdifuld samarbejdspartner.

Få nyheder og nyttig viden - tilmeld dig vores nyhedsbrev